This is a simple "how to" install Apple Mac OS Snow Leopard on a netbook Asus EEEPc 1000HE What you need: EEEPC 1000HE A working Mac with SnowLeopard installed An external harddrive or USB key A Snow Leopard install DVD : only 29$ http://store.apple.com/us/product/MC223?mco=MTAyNTQwMjU Downloads: Kexts from rcfa at http://www.zshare.net/download/66089613f77ee41a/ NetbookInstaller at http://code.google.com/p/netbook-installer/downloads/list SuperDuper disk cloner at http://www.shirt-pocket.com/SuperDuper/SuperDuperDescription.html Simple steps: Format the USB drive with GUID format (e.g. with DiskUtility) Install SnowLeopard on external USB drive using the working laptop Boot from external USB drive, perform all upgrades, e.g. to 10.6.1, software installs (XCode etc). You could do this on the EEEPC, too, but most likely it's much faster on your SnowLeopard machine. Download and install SuperDuper.app on the external disk Boot from external USB drive, start NetbookInstaller and set up basic extensions and Bluetooth with the target volume being the EXTERNAL disk (if you pick the wrong disk you regular mac will stop working) Install kexts: Install these with kext Helper (to /System/Library/Extensions, not /Extra) and copy dsdt.aml, dsdt.dsl, smbios.plist, com.apple.Boot.plist to /Extra. Now, plug the USB drive into your EEEPC and boot from the external drive. You should have a working Hackintosh (albeit a bit slow). Format the internal disk in GUID format, I made 2 partitions 80Gb each and GUID the second one. Clone the external disk to the internal one using SuperDuper.app. This will take a loooong time. Start NetbookInstaller.app again and perform the same installs as above but now on the INTERNAL disk of your EEEPC. Reboot ... I found this how to on Small Computing, Ijust made some change to adapt it and I've tested it with success

I have a new issue... I am updating all Edgesight XenApp agents to 5.2 and I have problem on only some servers. These servers have remapped drivers ( m: & n: ) and run Windows 2003 R2 Sp2. The installation is successful without any error but after a reboot the service doesn't want to start with the message : "The Citrix System Monitoring Agent service on Local Computer started and the stopped..." In Event Logs Type: Error Event Source: Citrix System Monitoring Agent Event Category: None Event ID: 34 Date: 16/10/2009 Time: 09:49:32 User: AUTORITE NT\SYSTEM Computer: EMCXPA000 Description: The Citrix System Monitoring Agent was unable to startup. Please consult the Sys_event_txt.txt agent log in your data directory for details. Click on read more to continue Then : Event Type: Error Event Source: Citrix System Monitoring Agent Event Category: None Event ID: 22 Date: 16/10/2009 Time: 09:49:37 User: AUTORITE NT\SYSTEM Computer: EMCXPA000 Description: The Citrix System Monitoring Agent has attempted to recover from a database error but was unable to do so. The when I go to check the Sys_event_txt.txt log file : 2009-10-16 09:49:32 Core                     Service                  ----- Starting Agent on EMCXPA000 version 5.2.2183.0 ----- 2009-10-16 09:49:32 Core                     Service                  Current service state is 'START_PENDING' 2009-10-16 09:49:32 Core                     Collector                Starting... 2009-10-16 09:49:32 Core                     Collector                Database connection is local. 2009-10-16 09:49:32 Core                     RSI                      RsiProduct (Core): successfully opened rsi file: M:\Program Files\Citrix\System Monitoring\Agent\Core\Core.rsi 2009-10-16 09:49:32 Core                     RSI                      RsiProductDatabase (Core): State=UNKNOWN Unable to open database. Error querying database service: 20 | I/O error for file "aliases.conf" | Error while trying to open file | The data is invalid. 2009-10-16 09:49:32 Core                     Collector                Failed (4313) to initialize product: M:\Program Files\Citrix\System Monitoring\Agent\Core\Core.rsi 2009-10-16 09:49:32 Core                     Collector                Error initializing MPACollector. hr: 0x80004005 2009-10-16 09:49:32 Core                     Collector                ----- Core Collector Failed to Start ----- 2009-10-16 09:49:32 Core                     CSM Update               ~~~~~ Started Citrix System Monitoring Update and Maintenance '/s /t /v /md' ~~~~~ 2009-10-16 09:49:32 Core                     Service                  Unable to initialize collector 2009-10-16 09:49:32 Core                     CSM Update               Shutting down the Citrix System Monitoring Agent 2009-10-16 09:49:32 Core                     Service                  Shutting down collector... 2009-10-16 09:49:32 Core                     CSM Update               Failed to shutdown service rscorsvc.  Error=1052 2009-10-16 09:49:32 Core                     Service                  Current service state is 'STOPPED' 2009-10-16 09:49:32 Core                     CSM Update               Service state for rscorsvc is 'START_PENDING' 22009-10-16 09:50:08 Core                     CSM Update               Error querying database service: 21 | I/O error for file "RSDatr.fdb" | Error while trying to write to file | The operation completed…

Reference problem post : http://forums.citrix.com/thread.jspa?messageID=1409280 Here is my environment : Windows 2008 SP2 with MUI pack installed and Citrix XenApp 5 with latest hotfixes and Citrix Edgesight XenApp Agent 5.1 . I get this error when I open a console on the XenApp servers and it seems to popup in some user's session... Click on read more to continue... Problem signature:   Problem Event Name: BEX Application Name: CtxHide.exe Application Version: 5.0.0.5357 Application Timestamp: 48a7429b Fault Module Name: apphelp.dll Fault Module Version: 6.0.6002.18005 Fault Module Timestamp: 49e036f3 Exception Offset: 000012a5 Exception Code: c0000005 Exception Data: 00000008 OS Version: 6.0.6002.2.2.0.16.7 Locale ID: 1036 Additional Information 1: fd00 Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160 Additional Information 3: fd00 Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160 Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 And in the system's event log : Log Name:      Application Source:        Application Error Date:          29/09/2009 14:40:59 Event ID:      1000 Task Category: (100) Level:         Error Keywords:      Classic User:          N/A Computer:      EMCXPA1031.emea.cib Description: Faulting application CtxHide.exe, version 5.0.0.5357, time stamp 0x48a7429b, faulting module apphelp.dll, version 6.0.6002.18005, time stamp 0x49e036f3, exception code 0xc0000005, fault offset 0x000012a5, process id 0x18a0, application start time 0x01ca410218e4f98f. Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2009-09-29T12:40:59.000Z" /> <EventRecordID>3694</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>EMCXPA1031.emea.cib</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>CtxHide.exe</Data> <Data>5.0.0.5357</Data> <Data>48a7429b</Data> <Data>apphelp.dll</Data> <Data>6.0.6002.18005</Data> <Data>49e036f3</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>000012a5</Data> <Data>18a0</Data> <Data>01ca410218e4f98f</Data> </EventData> </Event> I found some guys who have exactly the same issue and it seems MUI related, the thread on the Citrix's forum is here : http://forums.citrix.com/thread.jspa?messageID=1409280 . Update 01 October 2009 10:00am : I got a dump of this crash : ******************************************************************************* *                                                                             * *                        Exception Analysis                                   * *                                                                             * ******************************************************************************* Unable to load image c:\Program Files (x86)\Citrix\System32\ctxhide.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ctxhide.exe Unable to load image C:\Windows\System32\csma_ldr32.dll, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for csma_ldr32.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for csma_ldr32.dll ************************************************************************* ***                                                                   *** ***                                                                   *** ***    Your debugger is not using the correct symbols                 *** ***                                                                   *** ***    In order for this command to work properly, your symbol path   *** ***    must point to .pdb files that have full type information.      *** ***                                                                   *** ***    Certain .pdb files (such as the public OS symbols) do not      *** ***    contain the required information.  Contact the group that      *** ***    provided you with these symbols if you need this command to    *** ***    work.                                                          *** ***                                                                  …